SEC-komission jäsen Peirce pyrkii saamaan Bitcoin ETF -hyväksynnän

Tärkeimmät kohokohdat:

  • Komissaari Hester Peirce ilmoitti jälleen kerran vastustavansa SEC: n pitkäaikaista Bitcoin ETF -hylkäystä
  • Peirce katsoo, että Bitcoin-markkinat ovat riittävän kypsät esiteltäviksi pörssissä käydyssä rahastossa (ETF)
  • Yhdysvallat liittovaltion pankeilla on nyt oikeus pitää tiettyjen kiinteiden rahan varastoja osana säilytyspalvelujaan

SEC: n komissaari Hester Peirce on ilmaissut tyytymättömyytensä komission pitkään jatkuneeseen Bitcoin ETF -ehdotusten hylkäämiseen äskettäisessä online-keskustelussa, jonka järjesti District of Columbia Bar. Hän uskoo, että Bitcoin BTC, 0,07% kohtelee epäoikeudenmukaisesti koska SEC on aiemmin hyväksynyt vastaaviin tai jopa vähemmän kypsiin omaisuuseriin perustuvat tuotteet.

Peirce haluaa nähdä Bitcoin ETF: n Yhdysvalloissa

Ashley Ebersolen valvomassa keskustelussa komissaari Peirce korosti jälleen kerran vastustavansa Bitcoin ETF -ehdotusten jatkuvaa hylkäämistä. Hän uskoo, että huolimatta Bitcoinin volatiliteetista ja sen ympärillä olevasta löyhemmästä sääntelystä, sen päälle voitaisiin rakentaa hyvin säännelty pörssikauppa:

„Olen ollut melko suorapuheinen siitä, että olen eri mieltä kollegojeni kanssa siitä, että olen hylännyt joitain näistä pörssissä vaihdetuista tuotteista. Monet muut tuotteemme perustuvat sotkuisiin tuotteisiin. Voit silti rakentaa järjestetyn tuotteen sen päälle. „

SEC olettaa, että markkinat eivät toimi oikein, ellei niitä kohdella samalla sääntelyllä kuin arvopapereilla

Ji Kim, Gemini Trust, toinen verkkokeskustelun osallistuja, vastasi kysymällä mikä SEC: n ongelma on Bitcoin ETF: iin. Komissaari Peirce vastasi kysymykseensä paljastamalla, että monet SEC: n ihmiset uskovat, että „markkinat eivät toimi, ellei niihin sovelleta täsmälleen samanlaista sääntelyä kuin arvopaperimarkkinoilla„, mikä on tietysti Bitcoin ja muut kryptovaluutat eivät ole.

Siitä huolimatta Peirce uskoo, että Bitcoin on kypsynyt omaisuudeksi, joka on valmis esittelemään pörssissä käydyssä tuotteessa. Peirce sanoi:

“Luulen, että Bitcoin-markkinat ovat kypsiä. Siellä on nyt paljon rahaa, tällä alueella on paljon erittäin hienostuneita pelaajia ja on tehty paljon työtä erityisesti Bitcoinin kaupankäynnin laillistamiseksi. Sanoisin, että markkinat ovat riittävän kypsiä rakentamaan jotain muuta niiden päälle. “

Salausvaluutan sääntelyympäristö muuttuu nopeasti

Keskustelun osallistujat koskettivat lyhyesti myös Yhdysvaltain valuutanvalvontatoimiston äskettäistä lakitulkintaa, joka antoi liittovaltion pankeille luvan pitää „varoja“ fiat-vakuudella varustetuista valurahoista palveluna asiakkailleen. Valuutan valvoja Brian Brooks paljasti, että monet pankit tarjoavat jo stablecoiniin liittyviä palveluita ja että äskettäinen tuomio tarjoaa niille vain oikeudellisen perustan.

Peirce paljasti, että SEC seuraa tarkasti sääntelykehyksen muutoksia, mutta hän myös varoitti, että pelkästään siksi, että digitaalinen omaisuus on sidottu kiinteästi, se ei tarkoita, että se ei voi olla turvallisuus. Hän totesi:

„Et voi vain laittaa etiketti stablecoin siihen ja odottaa, että sitä säännellään tällä tavalla.“

Peirce, joka on äskettäin aloittanut toisen toimikautensa SEC: ssä, toimii komissaarina vuoteen 2025 asti, mikä antaa hänelle vielä vähintään 5 vuotta taistelemaan Bitcoin ETF -hyväksynnästä.