Ray Dalio vil at du skal ombestemme deg om Bitcoin-investering

Milliardær kryptokritiker Ray Dalio innrømmer at han kunne ta feil med Bitcoin midt i den siste prisstigningen, og søker nye perspektiver.

Hedgefondsjef Ray Dalio sier at han „kanskje mangler noe“ om Bitcoin.

Milliardæren Bridgewater Associates-leder sier at han „vil bli korrigert.“

Dalio foreslo nylig at regjeringer vil prøve å „utestenge“ Bitcoin

Med Bitcoins pris som stiger på nytt i det siste, og som topper $ 17 700 i skrivende stund, ser vi flere og mer tradisjonelle finansledere revurdere deres synspunkter på den ledende kryptovalutaen. Milliardær Ray Dalio, sjef for verdens største hedgefond Bridgewater Associates, er den siste som utfordrer sine egne langvarige perspektiver på saken.

I en serie tweets i dag innrømmet Dalio at han „kanskje mangler noe“ om Bitcoin og at han „vil bli korrigert.“ Han fortsatte med å detaljere årsakene til at han tidligere har vært kritisk til Bitcoin, og sa at det er „ikke veldig bra som et byttemiddel fordi du [ikke] kan kjøpe mye med det (jeg antar at det er fordi det er for flyktig til de fleste kjøpmenn å bruke, men korriger meg hvis jeg tar feil). ”

Dalio foreslo da at Bitcoin ikke er en god butikk av verdi på grunn av volatilitet og at den „har liten sammenheng med prisene på det jeg trenger å kjøpe, så det å beskytte den beskytter ikke min kjøpekraft.“ Deretter gjentok han sin nylige, overskriftsmessige oppfatning om at „regjeringer vil forby det og gjøre det for farlig å bruke.“

Vær den første til å prøve belønningstokenet vårt

Tjen tokens passivt mens du leser. Bruk tokens i belønningsbutikken vår.

„I motsetning til gull som er den tredje høyeste reserve eiendelen som sentralbankene eier, kan jeg ikke forestille meg at sentralbanker, store institusjonelle investorer, bedrifter eller multinasjonale selskaper bruker det,“ konkluderte han. “Hvis jeg tar feil om disse tingene, vil jeg gjerne bli korrigert. Takk skal du ha.“

Som du kanskje forventer, har en milliardær hedgefondsjef som direkte appellerer til Twitter for å bevise ham feil, trukket ut tunge kryptopersonligheter for å prøve å gjøre nettopp det. Podcaster Peter McCormack og BlockTower Capital medstifter og investeringssjef Ari Paul er blant dem som svarte og søkte et publikum med Dalio.